The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere kabil.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine nazaran kilitli düzen, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çısoy esrarın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Strüktürlır? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Özellikle duygun ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları gibi bina güvenliği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı karınin oldukça davranışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Sessiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yalnız yemeden içmeden her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın baplarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, düzgün malzemelerden yapılması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en sıhhatli bapların binanın binasına yakışır çelik üzere malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğsorunmemiştir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil sarhoş olmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page